Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

Türkçe Dublaj Türkçe Altyazılı Fragman
21,775 İzlenme
1917
8.3 IMDB Puanı

1917

(1917)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Dreamworks Pictures
  • Film Süresi 1sa 59dk
Yönetmen
Senaryo Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Savaş filmleri türündeki en iyi yapımlardan biri olan 1917 Türkçe Dublaj izle filmi Sam Mendes yönetmenliğinde 2019 yılında vizyona girmiştir. IMDb top 250 filmleri listesinde 116. sırada yer alan İngiltere yapımı 1917 izle filminin oyuncu kadrosunda George MacKay, Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth ve Benedict Cumberbatch gibi isimler bulunmaktadır.

Filmin konusuna gelirsek adından da anlaşıldığı gibi 1917 yılının Nisan ayında İngiliz hava kuvvetleri keşif uçuşları yaptıkları sırada Fransa'nın kuzeyindeki Batı Cephesi'nin bir bölümünden geri çekilmesi gereken Alman ordusunun geri çekilmediğini ve farklı bir plan yaptıkları gözlemlenir. Amaçları İngiliz ordularını topçu ateşine tutmaktır. Bu sırada William Schofield ve Tom Blake, General Erinmore tarafından Albay Mackenzie'ye bir mesaj iletmeleri emredilir. Bu mesaj sonucunda ise Blake'in teğmen kardeşi Joseph’inde içinde yer aldığı 1600 kişinin hayatını tehlikeye atacak bir saldırı iptal edilir.

Schofield ve Blake, Almanların terk ettikleri mevzileri geçmez. Bir yeraltı kışlasında, Almanlar tarafından kurulmuş bir pusuyu fark ederler ancak engel olamazlar ve patlama neredeyse Schofield'ı ölmesine neden olur, ancak Blake onu kurtarır. Müttefik uçaklarla bir Alman uçağının düşürüldüğü terk edilmiş çiftlik evi bulurlar. Ancak düşen uçağın pilotu henüz ölmemiştir ve her yeri yanmış pilotu kurtarırlar, pilot Blake'i bıçaklar ve Schofield tarafından öldürülür. Schofield, durumu ağır olan Blake'e moral vermeye çalışır, görevi tamamlamaya ve Blake'in annesine yazmaya söz verir. Blake'in yüzüklerini, künyesini ve General Erinmore'un mektubunu alarak, yoldan geçen bir İngiliz birimi tarafından alınır.

1917 izle filminin devamında ise yıkılmış bir kanal köprüsü, İngilizlerin geçmesini engeller ve Schofield onlardan ayrılır. Çok geçmeden bir keskin nişancı tarafından ateş altına alınır. Schofield keskin nişancıyı yaralar ve kaçar.Keskin nişancı ise ateş etmeye devam eder. Keskin nişancı ile girdiği sonucunda bayıldıktan sonra kendisini yanan bir kasabada bulur ve burada bebeğiyle saklanan bir Fransız kadınla karşılaşır. Schofield zamanın tükenmekte olduğunu fark ettikten sonra kasabadan ayrılır. En iyi savaş filmleri arasında yer alan 1917 izle filmi Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleri ile kesintisiz olarak 4K Full HD ve 1080p kalitede donmadan en iyi yabancı film izle sitesi Film Gezegeni üzerinden izleyen herkese iyi savaş filmleri dileriz..

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

1 yorum