Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

2,060 İzlenme
2067
4.9 IMDB Puanı

2067

(2067)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Screen Australia
  • Film Süresi 1sa 54dk
Yönetmen Seth Larney
Senaryo Seth Larney, Dave Paterson
2067 izle filmi Seth Larney yönetmenliğinde 2020 yılında vizyona giren bilim kurgu filmidir. Avustralya yapımı 2067 türkçe dublaj izle filminin başrollerinde ise Kodi Smit-McPhee ve Ryan Kwanten isimleri yer almaktadır. Filmin konusu ise 2067 yılında dünya iklim değişikliği yüzünden yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır ve dünyadaki bütün bitkilerin yok olmasıyla medeniyetler de yıkılmış vaziyettedir.

Avustralya'da ise sadece bir şehir Chronicorp şirketinin ürettiği yapay oksijen sayesinde ayakta kalabilmiştir. Ancak bu yapay ve sentetik oksijende kirlidir ve insanları yavaş yavaş farklı hastalıklara doğru sürükler. Ayakta kalabilen bu son şehrin elektrik santralinde ise hastalığa yakalanan karısına bakmakla yükümlü Ethan Whyte isimli bir adam çalışmaktadır. Ethan bir gün şirketin üst düzey bir yöneticisi olan Regina tarafından çağrılır ve Regina ona bu hastalığın en sonunda insanlığı yok edeceğini söyler. Ethan, kuantum fizikçisi olan babası Richard’ın ölümünden önce üzerinde çalıştığı bir zaman makinesi olan Chronicle'ın test edildiği sırada 407 yıl sonrasına ait bir radyo sinyali almışlardır ve insanlığın yok olmasını engellemek için Ethan'ın geleceğe gönderilmesi istenir.

2067 türkçe dublaj izle filminde daha sonra Ethan ailesinin kendisini terk etmesini yıllardır içinde tutan ve hep kırgın olduğu için ilk başta bu teklifi reddetse de sonra ikna edilir ve kabul eder. Zorlu zaman yolculuğundan sağ kurtulduktan sonra Ethan kendisini bir yağmur ormanında bulur. Archie'nin talimatlarını takip ederek, sığınak benzeri bir yapıya doğru yola çıktığı sırada kendi tulumuna benzeyen bir tulum giyen ve kafasında bir kurşun deliği ve bileğinde kendisine tanıdık gelen bir bilek cihazı olan iskelet bulur. İskeleti biraz inceledikten sonra kendisine ait olduğunu anlayınca kısa sürekli bir şok geçirir. Bir süre sonra yediği zehirli meyvelerden zehirlenen Ethan onu takip eden Jude tarafından kurtarılır. Archie'nin işlevsel başka bir kapıya giden talimatlarını birlikte takip ederler.

Burada babası tarafından bırakılan bir holografik kayıttan Chronicle projesinin Dünya atmosferinin nefes alabilirliğini tespit edecek ve verileri geçmişe iletecek bir istasyonun yeniden etkinleştirilmesini gerektirdiğini öğrenir. Bununla birlikte, canlı maddeyi zaman içinde güvenli bir şekilde göndermek için iki taraftan da bir bağlantı gerekir ancak 2474 yılında yaşanan bir elektrik kesintisi görevi imkansız hale getirir. Bilim kurgu filmleri severlerin kesinlikle izlemesi gereken dünyanın sonu konu filmleri arasında yer alan 2067 izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleri ile kesintisiz olarak 4K Full HD ve 1080p kalitesinde sitemizden izleyen herkese keyifli seyirler dileriz.