Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

King, Dual Fragman
1,642 İzlenme
Derin Sular
5.8 IMDB Puanı

Derin Sular

(Underwater)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Chernin Entertainment
  • Film Süresi 1ds 36fk
Yönetmen William Eubank
Senaryo Brian Duffield, Adam Cozad
Yönetmenliğini William Eubank’ın yaptığı Underwater izle türkçe adıyla Derin Sular izle filmi 2020 yılında vizyona giren bilim kurgu ve korku filmidir. Senaryosunu Brian Duffield ve Adam Cozard’ın yazdığı Derin Sular izle filminin başrollerinde ise Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie ve T.J. Miller gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.

Bilim kurgu filmleri ve okyanus yapımları sevenlerin beğenerek izleyeceği Derin Sular Türkçe Dublaj izle filminin konusu ise şöyle, Büyük Okyanus’ta bulunani bir sondaj tesisinde çalışan personelin tuhaf yaratıklarla karşılaşmasını konu ediyor. Mariana Çukuru olarak adlandırılan dünyanın en derin çukuru olarak kabul edilen bölgede bulunan sondaj tesisi olan Kepler 822, güçlü bir deprem atlatır.

Tesisin bazı bölgeleri depremden zarar gördüğü sırada o bölgede çalışmakta olan mühendislerden Norah, Rodrigo ve Paul, kaçış kapsülüne doğru Kaptan Lucien'in yanına giderler. Lucien ve diğer mühendisler yüzeye çıkabilmek uğraşırken Rodrigo'nun kaskı basınç yüzünden patlar ve feci şekilde can verir. Paul ve Smith ise başka bir ceset bulurlar ve cesedin arkasından bir yaratık çıkarak onlara saldırır ancak yaratığı öldürürler. Tesiste biyolog olarak çalışan Emily Haversham yaratığı incelerken henüz keşfedilmemiş bir canlı olduğuna karar verir.

Deniz tabanına doğru giden ekip tesisin patlamasıyla enkaz altında kalır. Yıkım sonrası sıkışan Smith’i Price ve Lucien kurtarır ancak Smith'in oksijen tüpü arızalanmıştır. Tekrar yola koyulduklarında bu kez Paul başka bir yaratık tarafından öldürülür. Sağ kalan dört kişi tabana doğru ilerlemeye çalıştıkları sırada bu kez de insana benzeyen bir yaratık ile karşılaşırlar bu yaratık Smith'i bir mağaraya sürüklerken Lucien her ne kadar yardım etmeye çalışsa da kendisi mağaraya sürüklenir. Lucien’i kurtarmak isteyen Price kendini feda eder.

Tabandaki tesise ulaşan ekip Lucien'in dolabında sondaj tesisinin eski planlarına çizilmiş bir pentagram bulur. Ekip yoluna devam ederken tavandan sarkan insana benzeyen bu yaratıkların yuvalarını bulurlar ve sessizce o bölgeyi geçmeye çalıştıkları sırada beklenmedik bir aksilik olur ve Haversham'ın oksijenin azaldığını belirten alarm sesi yaratıkları uyandırır. Hayatta kalan bu üçlü kapsülüne ulaşır ancak kapsüllerden sadece iki tanesi çalışmaktadır. Bir şekilde kapsüllere bindikleri sırada Cthulhu tekrar saldırır ve kapsüllerin peşlerine düşerler. Underwater izle Derin Sular izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak 4K Full HD ve 1080p kalitede en yabancı film izle sitesi Film Gezegeni üzerinden donmadan izle.