Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

Türkçe Altyazılı Fragman
855 İzlenme
Denizde Dehşet
5.7 IMDB Puanı

Denizde Dehşet

(47 Meters Down)
  • Yapım Yılı
  • Ülke ,
  • Yapım Şirketi thefyzz, Tea Shop Productions
  • Film Süresi 1sa 29dk
Senaryo Johannes Roberts, Ernest Riera
2017 yılında vizyona giren 47 Meters Down izle ya da Türkçe adıyla Denizde Dehşet izle filmi, yönetmenliğini Johannes Roberts tarafından yönetmenliği yapılan ABD ve İngiltere yapımı bir filmdir. Senaryosu Roberts ve Ernest Riera tarafından kaleme alınan Denizde Dehşet 1 full izle filmi macera ve korku filmleri türünde yer alan bir dram filmidir. Meksika'da tatildeyken kafes dalışına davet edilen iki kız kardeşin kafesi tutan vinç sistemi kırılıp okyanusun dibine doğru giderken ve ojsijen tüplerindeki oksijenleri azalırken kendilerini büyük beyaz köpekbalıklarının ortasında hayatta kalma mücadelesi verirken bulurlar. Filmin oyuncu kadrosunda ise Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura gibi oyuncular rol almaktadır.

Denizde Dehşet Türkçe Dublaj izle filminin konusuna gelirsek, Meksika'da tatil yapan iki kız kardeş, birkaç metre aşağıda köpekbalıklarını izleme deneyimi yaşamak için bir kafesin içinde masmavi denize girerler. Kızların bulundukları kafesi tutan vinç kırılınca okyanusun dibinde bir saatten az oksijenleri kalan iki kardeş hayatta kalmak için zamana karşı yarışırken, aynı zamanda köpekbalıklarına av olduklarında teknedeki adamlarla iletişimi kaybederler. Kız kardeşlerin hayatta kalma içgüdüleri, köpekbalıklarının bir sonraki öğünde yem olmamak için devreye girer.

47 Meters Down Türkçe Dublaj izle filmi, erkek arkadaşıyla Meksika'da neşeli bir tatil geçirmeyi planlayan Lisa, maceraperest kız kardeşi Kate'i hayatlarının en güzel zamanını geçirmesi için davet eder. Kısa bir süre sonra, iki kız kardeş, o anın teşvikiyle, denizdeki muhteşem 25 metrelik büyük beyaz köpekbalıklarını yakından görmek için kızları bir köpekbalığı dalışı gezisine katılmaya ikna eden birkaç dost canlısı yerliyle tanışırlar. Her ne kadar başlangıçta tereddüt etsede, Lisa bu daveti kabul eder, ancak, ani mekanik arıza nedeniyle ağır kafes, köpekbalıklarının istila ettiği sularda okyanusun deniz tabanına kırk yedi metre düştüğünde işler beklenmedik bir hal alır. Köpekbalığı filmleri severlerin kesinlikle izlemesi gereken filmlerden biri olan 47 Meters Down izle ya da Denizde Dehşet 1 izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak Full HD ve 1080p kalitede, en iyi yabancı film izle sitesi Film Gezegeni farkıyla keyifle izleyen herkese iyi filmler dileriz.
Serinin diğer filmleri 1

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın