Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

Türkçe Dublaj Fragman
289 İzlenme
Sneakerella
4.5 IMDB Puanı

Sneakerella

(Sneakerella)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Film Süresi 112 dakika
Senaryo Mindy Stern, George Gore II, David Light
Sneakerella izle filminde El, merhum annesinin eski ayakkabı mağazası "Laces" da çalışan Queens'de yaşayan bir gençtir. Laces şu anda, El'in üvey kardeşleri Zelly ve Stacy sürekli onunla alay edip işini zorlaştırırken, sürekli olarak tüm depo görevlerini ona yaptıran aşırı çalışan üvey babası Trey tarafından yönetilmektedir. El'in arkadaşı Sami, El'in sadece ayakkabılarına bakarak birini anlama yeteneğine ilgi duyan Kira ile tanıştıkları bir ayakkabı mağazasına davet eder. Düşüşü kaçırdıktan sonra El, Kira'yı Queens'e götürmeye karar verir ve burada ikisi hızla birbirleri için kimya geliştirirler. El'in bilmediği Kira, aslında eski bir basketbol oyuncusu ve spor ayakkabı kralı Darius King'in kızıdır.

Ertesi gün, El ve Sami Kira'nın Sami ile ailesel bağlantısını keşfederler ve El'in ayakkabılarını Krallar tarafından görülmesini sağlamaya çalışırlar. O isteksizdir, ancak Trey ona Laces sattığını ve aileyi Jersey'e geri taşıdığını bildirdikten sonra, ki bu Zelly ve Stacy'nin istediği bir şeydir, El yaklaşan gala etkinliğinde gösteriş yapmak için benzersiz bir çift ayakkabı yaratmaya karar verir. King'in evinde, Kira'nın ablası Liv, El'in "temel" olarak kabul ettiği bir ayakkabı tasarımını zorlamaya çalışıyor. Kira, babasını yeni King markasının bir parçası olmak için yeni ve özgün bir tasarım aramasına izin vermesi için ikna eder ve annesi Denise'in desteğiyle Darius, lansmandan önce almaları şartıyla kabul eder.

Sneakerella Türkçe Dublaj izle filminde El, bir sunucu kisvesi altında galaya gitmeye hazırlanır, ancak Zelly ve Stacy onu depoda tuzağa düşürür. Doğaüstü yetenekler sergileyen ve onu ve Sami'yi gala etkinliğine konuk olarak giydiren nazik bahçıvan Gustavo tarafından kurtarılır; onları gece yarısına kadar terk etmeleri gerektiği konusunda uyardı. Sami, büyük şirketlerle çalışmış bağımsız bir tasarımcı olduğunu yayar. El, hakkında konuşulan deneyime sahip olduğuna inanan Kira ile tekrar bir araya gelir ve onu Darius ile konuşturmaya çalışır. Ancak, gece yarısı gelir ve El ve Sami, klasik bir şekilde El'in Kira tarafından bulunan ayakkabılarından birini kaybettiği yerden kaçmak zorunda kalır.

El'in telefon numarasını veya sosyal medya adresini almadığını fark eden Kira ve Liv, "prensini" bulmak için bir kampanya yürütür. El ve Sami onunla iletişim kurmayı başarır ve Darius ile bir görüşme ayarlar. Zelly ve Stacy, El'in neler çevirdiğini keşfeder ve Darius'u görmeye gitmeden önce diğer ayakkabısını çalar ve ona El'in gerçekte kim olduğu hakkında bilgi verir. El, üvey kardeşleri ayrılırken gelir ve üzgün bir Darius ile karşı karşıya kalır. Kira ve Liv de yaşadıkları hakkında onlara yalan söylemesine kızıyorlar ve o ciddi bir şekilde ayrılıyor. Sami, Gustavo ve mahallenin geri kalanı, spor ayakkabı tasarımlarını çöpe atan El'in talihsizliğine üzülür. Gustavo onları bulur ve bir plan yapar.

Ertesi sabah Kira, annesiyle konuşur ve ona hayal kırıklığının babasının beklentilerini karşılamaya çalışmaktan geldiğini ve El'e eşit derecede çok baskı yaptığını fark ettiğini söyler. El uyandığında ailesinin hareket ettiğini ve tasarımlarından bir çift spor ayakkabı bulur. Sami'nin yardımıyla, Kira ve kendisinin birbirinden özür dilediği yeni spor ayakkabı mağazasına gider. Zelly ve Stacy, El'in tekrar ayrıldığını keşfeder ve onunla yüzleşmek için hareketli kamyona biner. Trey'in kafası karışır ve El'i çevreleyen olaylara öfkelenir, ancak Sami sonunda annesinin ölümünden beri ona nasıl davrandığı konusunda onunla yüzleşir.

El sonunda Darius ile bir seyircinin önünde konuşur ve hatalarını kabul eder ve onu gerçekten anlamadığını belirtir. Zelly ve Stacy onu baltalamak için gelirler, ancak Trey gelir ve El'e sert davrandığını kabul eder çünkü ona annesini çok fazla hatırlatmıştır ve daha iyi bir üvey baba olma umuduyla af diler. Darius sonunda El'i kim olduğunu görür ve yeni spor ayakkabı tasarımını desteklemeye karar verir.

Bir yıl sonra, El ve Kira bir ilişki içindedir ve Laces, adını tüm Queens mahallesi için yeni ve yaratıcı tasarımlar için zorlayan El-evated olarak değiştirir.