Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

Türkçe Altyazılı Türkçe Dublaj Fragman
68,330 İzlenme
Fantastik Canavarlar 3
6.4 IMDB Puanı

Fantastik Canavarlar 3

(Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Heyday Films, Warner Bros.
2022 yılında vizyona giren Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore izle ya da Türkçe adıyla Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları izle filmi, David Yates yönetmenliğinde vizyona girmiştir. Senaryosu JK Rowling’in aynı isimdeki romanından uyarlanarak Rowling ve Steve Kloves tarafından kaleme alınan Fantastik Canavarlar 3 izle filmi İngiltere ve ABD ortak yapımı olup macera ve aile filmleri türünde yer alan bir fantastik filmdir. Fantastik Canavarlar filmleri serisinin üçüncü filmi olan ve bulunduğu evrenin onbirinci filmi olan Fantastik Canavarlar 3 full izle filmi Fantastik Canavarlar Grindelwald’ın Suçları filminin devamı niteliğindedir.

Fantastik Canavarlar 3 Türkçe Dublaj izle filminin oyuncu kadrosunda ise, bir önceki filmlerde olduğu gibi Newt karakterini canlandıran Eddie Redmayne yine başrolde karşımıza çıkmaktadır.Jude Law, Albus Dumbledore’un genç halini canlandırmaya devam ederken, Ezra Miller ise eski filmdeki Credence rolünde devam etmektedir. Filmde ayrıca Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston gibi oyuncular yer alırken, Gellert Grindelwald karakterini ise bir önceki filmde Johnny Depp’in yerine Mads Mikkelsen oynayacaktır.

Çekimleri Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde yapılan Fantastik Canavarlar 3 altyazılı izle filminin vizyon tarihi ise 2022 yılının Nisan ayı olarak belirlenmiştir.

Büyücülük Dünyası Evreni’nin Harry Potter filmleri kadar sevilen filmlerinden biri olan Fantastik Canavarlar filmleri serisinin son filmi Fantastik Canavarlar 3 Dumbledore’un Sırları izle filminin konusuna gelirsek, bir önceki filmde yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Albus Dumbledore, Newt Scamander’a sihirbazlık dünyasının karanlık tarafının kalbine giden ve Grindelwald ve onun müttefiklerine karşı mücadele etmek için önemli bir görev vermiştir.

Gellert Grindelwald’ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek istediğinin farkında olan Dumbledore, Grindelwald ve beraberindeki canavarlara karşı tehlikeli bir görev için oldukça cesur olan büyücüler, cadılar ve bir Muggle ekibine liderlik etmesi için grubu Newt’e emanet eder. İkinci Dünya Savaşı’ında geçen hikayede, bu savaşa katılan ülkelerin Grindelwald’un etkisi altında birbirlerine karşı verdikleri savaşa engel olmaya çalışan bir grup cesur büyücü onlara karşı durmaya çalışmaktadır

Profesör Albus Dumbledore ve Newt Scamander liderliğindeki ekibin, Büyücülük Dünyasının karanlık güçlerine karşı verdikleri ve İkinci Dünya Savaşında nasıl rol oynadıklarını izleyeceğiz. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore izle ya da Fantastik Canavarlar 3 Dumbledore’un Sırları izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak Full HD ve 1080p kalitede, donmadan, en iyi yabancı film izle sitesi Film Gezegeni üzerinden tek part halinde izleyen herkese iyi Fantastik filmler dileriz.

Resimler 2

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

13 yorum