Yeni adresimiz filmgezegeni1.com olmuştur.

Türkçe Altyazılı Fragman
8,176 İzlenme
Cube
4.6 IMDB Puanı

Cube

(Küp)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Shochiku
  • Film Süresi 1sa 48dk
Senaryo Vincenzo Natali, Kôji Tokuo
2021 yılında vizyona giren Cube izle filmi, yönetmenliğini Yasuhiko Shimizu’nun yaptığı Japonya yapımı bir filmdir. Senaryosu Koji Tokuo ve Vincenzo Natali’nin kaleme aldığı Cube hd izle filmi, gizem ve korku filmleri türünde yer alan bir bilim kurgu filmidir. 1997 yapımı Kanada filmi olan Küp (Cube) izle filminin yeniden çevrimi olan film, Küp film serisinin dördüncü bölümüdür. Filmin oyuncu kadrosunda ise Masaki Suda, Anne Watanabe, Masaki Okada, Hikaru Tashiro, Takumi Saito, Kōtarō Yoshida gibi oyuncular rol almaktadır.

Cube Türkçe Dublaj izle filminin konusuna gelirsek, birbirini tanımayan 6 kişi, uyandıklarında kendilerini gizemli bir küpün içinde bulur ve oraya nasıl geldiklerini hatırlamazlar. Tuzaklarla dolu kübik hücrelerden oluşan küp şeklindeki hapishaneden çıkış yolu ararlar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır ve kurtulmaya çalışırken türlü tuzaklarla karşılaşan grup, hayatta kalmak için birlikte yeteneklerini kullanmalıdırlar. Kanada filminin yeniden çevriminde, farklı yaş ve geçmişlere sahip altı erkek ve kadın, kendilerini küp şeklindeki gizemli bir odada kilitli ve kapalı buluyor. Nerede olduklarına dair hiçbir fikirleri yoktur ve kaçmaya karar verirler.

Birbirleriyle çalışmaları ve küpten çıkmak için gereken kodu deşifre etmeleri gerekiyor. 2021 Cube izle filmini Türkçe Dublaj ve Altyazılı dil seçenekleriyle kesintisiz olarak, en iyi film izleme sitesi Film Gezegeni farkıyla Full HD ve 1080p kalitede sitemizden izleyen herkese iyi filmler dileriz.